G'vine Nouaison

€ 32,95

Direct leverbaar !

G’vine Nouaison de overheerlijke Franse Gin staat in de schappen. Het begint met een neus van warme vine achtige tinten gecombineerd met houtachtig, bosachtig, jeneverbessen en Kassie schors achtige smaken. Waarna je gelijk de rijke fruitesse proeft van grapefruit met kaneel. Je proeft el een scherpe overhand aan jeneverbessen maar dit wordt overspoeld door een citrus en kruidig smaak sensatie.

Beter dan martini’s, whisky’s, of goedkope Gin’s is hier de Franse variant van Gin, G’vine Nouaison. Probeer ook zijn jongere broertje Floraison. Die wat meer floraal is en geniet van perfecte smaken.  

Geschiedenis

G’vine Gin Floraison is gemaakt van uitzonderlijke ingrediënten. Een keer per jaar midden juni, als de Vine plant in Frankrijk twee dagen leeft, geeft de plant een bes. De periode waar in dit gebeurd noemt men in Frankrijk Floraison. Vandaar heeft het dus zijn naam te danken.

Als je het genotsmiddel kon vergelijken met een gebouw was het wel t’ Centre Pompidou geweest vanwege zijn controversiële design, wat eigenlijk een visie voor vrijheid moet uitstralen. Vergelijk je het met een mode ontwerpster dan was het hoogstwaarschijnlijk Coco Chanel geweest. Puur om het feit dat mannelijke eigenschappen worden gebruikt voor een vrouwen drankje al vanaf 1916. Vergelijk je de Gin met een Chef kok? Dan was het Franse goedje in ieder geval een moleculair cuisine meester geweest voor de omgang met zijn ingrediënten.

Bij het hervormen van het Gin segment, verwijderd G’vine de voormalige standaarden van een relatief goede Gin en begint ze met haar eigen ideeën. Met grape fruit extracten en traditionele middelen voert ze haar concurrentie strijd aan met Gin's van uit de hele wereld. En elke gin is natuurlijk een kunstwerk op zich. Maar deze Franse Gin is een geval apart en zeker de moeite waard uit te proberen.

 

Meer informatie
Merk G'vine
Inhoud 70 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Soort gin Bloemen Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:G'vine Nouaison
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.