G'Vine Floraison

€ 32,95

Direct leverbaar !

G’vine Floraison is meer dan alleen een Franse Gin. Het is eenartistiek kunstwerk van smaken. Het begint met een neus van warme vine achtige tinten gecombineerd met bloemen, jeneverbessen en fruit achtige smaken die je een zomers gevoel geven. Waarna je door de lange afdronk nog minuten lang kan nagenieten. Je proeft el een scherpe overhand aan jeneverbessen maar dit wordt overspoeld door een citrus en fruitige smaak sensatie.

Beter dan martini’swhisky’s, of goedkope Gin’s is hier de Franse variant van GinG’vine Nouaison. Probeer ook zijn jongere broertje Floraison. Die wat meer floraal is en geniet van perfecte smaken.  

Geschiedenis:

G’vine Gin Floraison is gemaakt van uitzonderlijke ingrediënten. Een keer per jaar midden juni, als de Vine plant in Frankrijk twee dagen leeft, geeft de plant een bes. De periode waar in dit gebeurd noemt men in Frankrijk Floraison. Vandaar heeft het dus zijn naam te danken.

Als je het genotsmiddel kon vergelijken met een gebouw was het wel t’ Centre Pompidou geweest vanwege zijn controversiële design, wat eigenlijk een visie voor vrijheid moet uitstralen. Vergelijk je het met een mode ontwerpster dan was het hoogstwaarschijnlijk Coco Chanel geweest. Puur om het feit dat mannelijke eigenschappen worden gebruikt voor een vrouwen drankje al vanaf 1916. Vergelijk je de Gin met een Chef kok? Dan was het Franse goedje in ieder geval een moleculair cuisine meester geweest voor de omgang met zijn ingrediënten.

Bij het hervormen van het Gin segment, verwijderd G’vine de voormalige standaarden van een relatief goede Gin en begint ze met haar eigen ideeën. Met grape fruit extracten en traditionele middelen voert ze haar concurrentie strijd aan met Gin's van uit de hele wereld. En elke gin is natuurlijk een kunstwerk op zich. Maar deze Franse Gin is een geval apart en zeker de moeite waard uit te proberen.

Meer informatie
Merk G'vine
Land Frankrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Soort gin Bloemen Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:G'Vine Floraison
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.