Edinburgh Gin

€ 28,95

Direct leverbaar !

Gin is tijdelijk een renaissance aan het beleven, dankzij de smaken van nieuwe merken als: Hendrick’s, Martin Miller’s en London No.1. Edinburgh is daar geen uitzondering van. Deze stijlvolle, wel geliefde en snel groeiende Gin is een geduchte tegenstander in het gin segment.

Geproduceerd in kleine batches, met de beste van de beste jeneverbessen, brengt Edinburgh je distillatie kwaliteit op een geheel nieuwe standaard. Expertise, sanctie, en verfrissend met een schotse twist.

Geschiedenis

Omgeven door velden van graan en andere landbouw gewassen ligt de Spencerfield boerderij. De boerderij afstammend uit de 16e eeuw is eigendom van een dranken bedrijf dat zeer uniek is in zijn soort, vanwege zijn iconische en zeer uitzonderlijke producten.

Opgericht door voormalig marketing directeur Glen Morangie, en whisky liefhebber Alex Nicol is Spencerfield er trots op een waar familie bedrijf te zijn. Een zaak die wordt gerund door Alex en zijn vrouw Jane die vol vertrouwen en passie zich helemaal geven om van dit bedrijf een succes te maken.

De producten die voor hun bekendheid verzorgden, werden in 1970 ontwikkeld met de bedoeling perfecte ’’toen nog whisky’s’’ te maken. Later kwam de Pig’s Nose op de markt, een whisky die voor overname van kwaliteit en macht zorgde. Recentelijk kwamen ze met de Edinburgh Gin’s met als doel moderne Gin’s die geschikt zijn voor alles en iedereen te consumeren. 

Deze drie Gin’s vullen elkaar aan, maar zijn individueel ook sterk. Met florale, citers, zoete en ook kruidige smaken is het plaatje compleet. Probeer ze allemaal uit en geniet van de sensuele smaken en exotische vruchten melanges.

Meer informatie
Merk Edinburgh
Land Schotland
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 43
Soort gin Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Edinburgh Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.