Gabriel Boudier Saffron Gin

€ 23,95

Direct leverbaar !

Gabriel Boudier’s Saffron Gin is een echte saffraan uitblinker. Deze Gin is gemaakt van Perzische saffraan dat heel kostbaar is en zeer moeilijk te kweken. Het geeft een heerlijk bitter achtig honing smaakje aan de Gin. Met 40% alcohol zou je denken dat het een whisky afdronk heeft, een scherpe smaak in je keel. Maar in tegen deel het heeft een heerlijk zachte afdronk die soepel, subtiel en warm weg glipt het gehemelte in.

Met tinten van koriander, venkel, iris wortel, natuurlijk de jeneverbes, sinaasappel schil en natuurlijk de saffraan geeft deze Gin je een kruidig Aroma met deels zoet zure citrus extracten. Perfect voor in de mix met tonic. Ook een goede keus hier bij is de Gabriel Boudier Dry Gin. Passend kwa karakter, en ook de zelfde zachte warme afdronk.

Geschiedenis

Deskundigheid en uitmuntendheid zijn voor 140 jaar de handtekening en geest van Gabriel Boudier geweest, niet alleen zijn handtekening en geest, maar ook nog eens zijn levenswijze. Sinds de oprichting in 1874 is hij met zijn bedrijf in staat geweest om de juiste methodes uit te voeren met zijn traditionele alambieken. Met zijn uitzonderlijke aanbod verslaat hij de amateurs onder de Gin

Het verhaal van Gabriel Boudier gaat in eerste plaats over de passie, inspanning, en de kenmerken door mijlpalen neer te leggen voor zijn Gin, dat heeft zijn hele reputatie gemaakt. Maar ook het verhaal van zijn territorium in Dijon waar van hij zijn beroemde Crème de cassis Gin Maakt, een soort Sloe Gin. 

In 1874 had Boudier in zijn eigen huis een bedrijf gestart en noemde het Fontbonne. Later installeerde hij dit bedrijf in Dijon en blijft hier opereren tot zijn dood in 1918. In 1936 verkocht zijn weduwe het pand aan Marcel Battault onder voorwaarde dat hij de naam beslist niet mocht veranderen. De naam stond namelijk gelijk aan de klasse en kwaliteit en die was erg hoog.

Marcel Battault gaf het weer door aan zijn zoon Pierre Battault. Zijn familie leeft dus onder de normen en waarden van meneer Boudier. En daarin staat kwaliteit centraal. 

Nu hebben ze een succesvol bedrijf wat onder andere crème de cassis in omloop heeft Saffron Gin en alle andere dranken die onder de naam Gabriel Boudier vallen.

 

Meer informatie
Merk Saffron
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Soort gin Bloemen Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gabriel Boudier Saffron Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.