Gabriel Boudier Saffron Gin

70 cl

Gabriel Boudier Saffron Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 40 %
Merk Saffron
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Gabriel Boudier’s Saffron Gin is een echte saffraan uitblinker. Deze Gin is gemaakt van Perzische saffraan dat heel kostbaar is en zeer moeilijk te kweken. Het geeft een heerlijk bitter achtig honing smaakje aan de Gin. Met 40% alcohol zou je denken dat het een whisky afdronk heeft, een scherpe smaak in je keel. Maar in tegen deel het heeft een heerlijk zachte afdronk die soepel, subtiel en warm weg glipt het gehemelte in.

Met tinten van koriander, venkel, iris wortel, natuurlijk de jeneverbes, sinaasappel schil en natuurlijk de saffraan geeft deze Gin je een kruidig Aroma met deels zoet zure citrus extracten. Perfect voor in de mix met tonic. Ook een goede keus hier bij is de Gabriel Boudier Dry Gin. Passend kwa karakter, en ook de zelfde zachte warme afdronk.

Geschiedenis

Deskundigheid en uitmuntendheid zijn voor 140 jaar de handtekening en geest van Gabriel Boudier geweest, niet alleen zijn handtekening en geest, maar ook nog eens zijn levenswijze. Sinds de oprichting in 1874 is hij met zijn bedrijf in staat geweest om de juiste methodes uit te voeren met zijn traditionele alambieken. Met zijn uitzonderlijke aanbod verslaat hij de amateurs onder de Gin

Het verhaal van Gabriel Boudier gaat in eerste plaats over de passie, inspanning, en de kenmerken door mijlpalen neer te leggen voor zijn Gin, dat heeft zijn hele reputatie gemaakt. Maar ook het verhaal van zijn territorium in Dijon waar van hij zijn beroemde Crème de cassis Gin Maakt, een soort Sloe Gin. 

In 1874 had Boudier in zijn eigen huis een bedrijf gestart en noemde het Fontbonne. Later installeerde hij dit bedrijf in Dijon en blijft hier opereren tot zijn dood in 1918. In 1936 verkocht zijn weduwe het pand aan Marcel Battault onder voorwaarde dat hij de naam beslist niet mocht veranderen. De naam stond namelijk gelijk aan de klasse en kwaliteit en die was erg hoog.

Marcel Battault gaf het weer door aan zijn zoon Pierre Battault. Zijn familie leeft dus onder de normen en waarden van meneer Boudier. En daarin staat kwaliteit centraal. 

Nu hebben ze een succesvol bedrijf wat onder andere crème de cassis in omloop heeft Saffron Gin en alle andere dranken die onder de naam Gabriel Boudier vallen.