Barbar Honingbier Beugel

33 cl

Barbar Honingbier Beugel

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,99
Excl. € 0,40 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,85 per stuk
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Lefebvre
Type Bier Blond
Alcohol % 7,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Barbar Honingbier is gebaseerd op mout, zachte tarwe en honing. Met een neus van honing- en kruidtoetsen is dit bier erg stevig. Het brede palet bestaat uit smaken van honing, kruiden en licht gebrande mouten die fris zijn afgewerkt. Tijdens het brouwproces is honing toegevoegd en de suikers uit de honing vergisten zich helemaal mee. Het bier is niet overdreven zoet maar wel zit er meer suiker dan honing in. Zo word de feestvreugde aanzienlijk verhoogd en is dit bier echt puur genieten. Perfect om te drinken uit het originele Barbar bierglas!