Averbode Abdij Bier

30 cl

Averbode Abdij Bier

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,29
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 2,15 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 30 cl
Land Belgie
Brouwerij Averbode
Type Bier Abdij, Blond
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de productie van het Averbode abdijbier koos de abdij voor Brouwerij Huyghe. Averbode is een blond abdijbier die gedry-hopped is en met nagisting op fles. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7.5%. Het heeft een goudgele kleur met een fijne schuimkraag. Met geurige aroma's van bloemen, groene appels, zoetigheid en hop. Het palet is volmondig, moutzoetig en met een aangenaam hopkarakter. De afdronk is fris, vol en bitter.

Brouwerij Huyghe is de enige brouwer in België die een bier heeft dat zowel het fairtrade, glutenvrij en biologische label kreeg. Dit 'nieuwe' abdijbier is een eerbetoon aan en een herwaardering van de geschiedenis. In de 14e tot het begin van de 20e eeuw waren er al brouwactiviteiten in de abdij en waren er ook al verschillende brouwsels. Het Camerbier en Cleynbier. Ze hechten ook veel waarde aan sociale tewerkstelling en werken daarom ook samen met een beschutte werkplaats. Ze hebben respect voor de omgeving, het milieu, de maatschapij en het duurzaam gebruiken van grondstoffen en dit maakt dan ook allemaal deel uit van het business model van de brouwerij. De brouwinstallatie mag tot de meest geavanceerde in België gerekend worden. Door het brouwen van dit bier komen traditie en toptechnologie samen.