Martin Miller’s Westbourne

70 cl

Direct leverbaar !

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 37,95
Plus
Minus
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 14.000 artikelen
  • Prijzen incl. BTW
  • Deskundige helpdesk: 0118 412 035
  • VEILIG ONLINE BETALEN

Meer informatie

Meer informatie
Merk Martin Miller
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht in KG 1.3000
Alcoholpercentage in % 45
Soort gin Kruidige Gin

Omschrijving

Martin Miller’s Westbourne is de zwaardere en ook de kruidigere variant van het origineel, een gin die gebotteld wordt op 45,2% en waarbij de juniper smaken meer op de voorgrond staan. De smaak van Westbourne is in vergelijking voller, rijker, tevens kruidiger en heeft dezelfde aantrekkelijke zachte afdronk. Een aanrader, zeker wanneer je het origineel al hebt gedronken of de Mini variant er van. Denk ook na over de juiste Tonic bij deze Gin, Fever Tree en Schweppes zijn zeer aangeraden.

Geschiedenis

In een zomer in 1998 zat Martin Miller met 2 vrienden aan een bar in Notting Hill Gate. De sfeer  was somber en ze genoten van een G&T. Nou ja genieten, na dat het een tijd stil was zei Martin dat hij zijn eigen Gin zou maken. Zijn vrienden dachten; wat heeft die dan gedronken. Maar hij was toch echt serieus en vertelde er ook bij Gin hoort niet zo te smaken. Het hoort lekker te smaken zelfs als het puur is. Sterker nog het hoort je te verleiden tot een slok als het echt lekker is. Wij gaan dat maken.

Met als doel een Gin te maken die zelf de drinker verleid tot meer, besloot hij om geweldige ingrediënten van over de hele wereld te halen. Maar het gekste moet nog komen. Omdat hij zelfs met het water wilde proberen concurrenten te overtreffen stuurde hij de b 1500 Miles (2400 Km) naar het noorden om daar het verste water toe te voegen aan zijn Gin. Water dat millennia heeft vast gezeten in ijs.

En zo begon Martin Miller samen met zijn 2 vrienden David Bromige en Andreas Versteegh een jaar later met zijn nieuwe soort Gin. 1999 gaat de boeken in als het jaar van Martin Miller en zijn Gin die samen met zijn vrienden een grote obsessie en liefde had voor Gin.   

 

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.