Captains Gin

Waardering:
90% of 100
€ 8,95

Direct leverbaar !

Captains gin is een merkwaardige gin, die de excentrieke geur en smaakstoffen bevat van een originele gin. Helaas bevat deze gin niet de exotische smaken van nieuwere gins. Maar voor de prijs die u betaald, heeft u een kwalitatief hoogwaardig product! Door middel van graan producten en heerlijke jeneverbessen is deze gin, als standaard, een perfecte gin. De heerlijke smaak van jeneverbessen en de pure essentie van een droge gin doet wonderen met ons gehemelte. Captains gin vormt de bases van vele cocktails en mixjes. Breng u zelf en andere niet in verwarring met Captain Morgan want dit is namelijk een Rum.

Deze gin is gemaakt voor het mixen wat niet weg neemt dat het ook puur te drinken is, maar u gaat geen exotische ingrediënten proeven zoals bij de Bombay Sapphire. U proeft de klassieke droge smaken en aroma’s. Wat natuurlijk wel kenmerkend is voor een gin van deze klasse. Met tonic is dit een redder in nood als het gaat om feest situaties. Laat je verleiden door de schoonheid die Captains te bieden heeft en drink, mix of cocktail al banend een weg door smaken en andere sensaties.

Geschiedenis

Captains Gin geschiedenis is gebaseerd op een verhaal dat af stamt uit het tij van de piraterij en zee rovers. Captains gin staat symbool voor de drink wijze van matrozen en bemanning op het dek. Als de piraten buit gemaakt hadden gingen ze vaak feestend al de nacht tegemoet. Er werd rum gedronken whisky maar ook gin. Deze drank probeert met zijn dood gewone recept mensen te doen denken aan deze goede oude glorie tijden van de 7 zeeën. In de oude traditionele koperen pot stills wordt de gin tot 5 x toe gedistilleerd. Wat zorgt voor een groot verschil in zijn puurheid en klassen. Al is deze gin niet prijzig je proeft wel de finesse in elk slok dat wordt genuttigd.

Meer informatie
Merk Captains
Inhoud 70 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 38
Soort gin Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Captains Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.