G'vine gin de Floraison

100 cl

G'vine gin de Floraison

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 40 %
Merk G'vine
Herkomst Frankrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

G'Vine is kleine partij gedestilleerde gin die bestaat uit neutrale druif, spirit met verse hele vruchten die plantaardig verzacht worden door de infusie van wijnstok bloem. Komende uit alle hoeken van de wereld, negen zeldzame en verse hele vruchten plantaardige gekozen voor hun zuiverheid en aromatische en helende eigenschappen - gember wortels, zoethout, groene kardemom, cassia schors, koriander, jeneverbessen, cubeb bessen, nootmuskaat en limoen - zijn doordrenkt door de familie gedurende 2 tot 5 dagen en word gedistilleerd in de neutrale druif spirit in kleine likeur-maker stills om de beste kwintessens krijgen.

Beter dan martini’swhisky’s, of goedkope Gin’s is hier de Franse variant van GinG’vine Nouaison. Probeer ook zijn jongere broertje Floraison. Die wat meer floraal is en geniet van perfecte smaken.  

Geschiedenis:

G’vine Gin Floraison is gemaakt van uitzonderlijke ingrediënten. Een keer per jaar midden juni, als de Vine plant in Frankrijk twee dagen leeft, geeft de plant een bes. De periode waar in dit gebeurd noemt men in Frankrijk Floraison. Vandaar heeft het dus zijn naam te danken.

Als je het genotsmiddel kon vergelijken met een gebouw was het wel t’ Centre Pompidou geweest vanwege zijn controversiële design, wat eigenlijk een visie voor vrijheid moet uitstralen. Vergelijk je het met een mode ontwerpster dan was het hoogstwaarschijnlijk Coco Chanel geweest. Puur om het feit dat mannelijke eigenschappen worden gebruikt voor een vrouwen drankje al vanaf 1916. Vergelijk je de Gin met een Chef kok? Dan was het Franse goedje in ieder geval een moleculair cuisine meester geweest voor de omgang met zijn ingrediënten.

Bij het hervormen van het Gin segment, verwijderd G’vine de voormalige standaarden van een relatief goede Gin en begint ze met haar eigen ideeën. Met grape fruit extracten en traditionele middelen voert ze haar concurrentie strijd aan met Gin's van uit de hele wereld. En elke gin is natuurlijk een kunstwerk op zich. Maar deze Franse Gin is een geval apart en zeker de moeite waard uit te proberen.