Edinburgh Elderflower

50 cl

Edinburgh Elderflower

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 20 %
Merk Edinburgh
Herkomst Schotland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Edinburgh Elderflower is helemaal natuurlijk en is gemaakt van 100% met de hand geplukte Vlierbloesem. Het resultaat na het definiëren van het recept is een schone florale tint met tonen van peer, grapefruit en perzik. Natuurlijk is naast de jeneverbes nog een ingrediënt het belangrijkst bij dit product, u raad het al de vlierbloesem. De volle frisse smaken van dit ingrediënt zijn voor het eerst te merken in een gebalanceerde Gin.

Aantal leuke eigenschappen van deze Gin

* Hij is goed mixen met andere dranken in cocktails

* Heeft bijpassende tonic, Elderflower.

* Heeft nog 2 varianten: Rasp Berry, en de standaard.

Geschiedenis

Omgeven door velden van graan en andere landbouw gewassen ligt de Spencerfield boerderij. De boerderij afstammend uit de 16e eeuw is eigendom van een dranken bedrijf dat zeer uniek is in zijn soort, vanwege zijn iconische en zeer uitzonderlijke producten.

Opgericht door voormalig marketing directeur Glen Morangie, en whisky liefhebber Alex Nicol is Spencerfield er trots op een waar familie bedrijf te zijn. Een zaak die wordt gerund door Alex en zijn vrouw Jane die vol vertrouwen en passie zich helemaal geven om van dit bedrijf een succes te maken.

De producten die voor hun bekendheid verzorgden, werden in 1970 ontwikkeld met de bedoeling perfecte ’’toen nog whisky’s’’ te maken. Later kwam de Pig’s Nose op de markt, een whisky die voor overname van kwaliteit en macht zorgde. Recentelijk kwamen ze met de Edinburgh Gin’s met als doel moderne Gin’s die geschikt zijn voor alles en iedereen te consumeren. 

Deze drie Gin’s vullen elkaar aan, maar zijn individueel ook sterk. Met florale, citers, zoete en ook kruidige smaken is het plaatje compleet. Probeer ze allemaal uit en geniet van de sensuele smaken en exotische vruchten melanges.