Edinburgh Raspberry Gin

50 cl

Edinburgh Raspberry Gin

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Bloemen Gin, Zoete Gin
Alcohol % 20 %
Merk Edinburgh
Herkomst Schotland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Opvallend schots, framboos doordrenkt in de standaard Edinburgh Gin. Het genotsmiddel wat hier uit ontstaat in Edinburgh Rasp Berry gin. Ook hiervan is het oorspronkelijke recept geheim en weten we maar deels wat er in zit. Met de beste en zoetste suikers uit Schotland en de rijpste frambozen is deze zoete Gin een succes in de Edinburgh reeks. Andere varianten als de Edinburgh Elderflower Gin zijn net als deze een succes en goed te mixen met onder andere diverse cocktails, en speciale Elderflower tonic van Thomas Henry. Geniet van de fruitige finesse van Edinburgh en laat je ontvoeren door aroma’s.

Geschiedenis

Omgeven door velden van graan en andere landbouw gewassen ligt de Spencerfield boerderij. De boerderij afstammend uit de 16e eeuw is eigendom van een dranken bedrijf dat zeer uniek is in zijn soort, vanwege zijn iconische en zeer uitzonderlijke producten.

Opgericht door voormalig marketing directeur Glen Morangie, en whisky liefhebber Alex Nicol is Spencerfield er trots op een waar familie bedrijf te zijn. Een zaak die wordt gerund door Alex en zijn vrouw Jane die vol vertrouwen en passie zich helemaal geven om van dit bedrijf een succes te maken.

Hun producten die voor hun bekendheid verzorgden, werden in 1970 ontwikkeld, met de bedoeling perfecte ’’toen nog whisky’s’’ te maken. Later kwam de Pig’s Nose op de markt, een whisky die voor overname van kwaliteit en macht zorgde. Recentelijk kwamen ze met de Edinburgh Gin’s met als doel moderne Gin’s die geschikt zijn voor alles en iedereen te consumeren. 

Deze drie Gin’s vullen elkaar aan, maar zijn individueel ook sterk. Met florale, citers, zoete en ook kruidige smaken is het plaatje compleet. Probeer ze allemaal uit en geniet van de sensuele smaken en exotische vruchten melanges.