Edinburgh Raspberry Gin

€ 23,95

Direct leverbaar !

Opvallend schots, framboos doordrenkt in de standaard Edinburgh Gin. Het genotsmiddel wat hier uit ontstaat in Edinburgh Rasp Berry gin. Ook hiervan is het oorspronkelijke recept geheim en weten we maar deels wat er in zit. Met de beste en zoetste suikers uit Schotland en de rijpste frambozen is deze zoete Gin een succes in de Edinburgh reeks. Andere varianten als de Edinburgh Elderflower Gin zijn net als deze een succes en goed te mixen met onder andere diverse cocktails, en speciale Elderflower tonic van Thomas Henry. Geniet van de fruitige finesse van Edinburgh en laat je ontvoeren door aroma’s.

Geschiedenis

Omgeven door velden van graan en andere landbouw gewassen ligt de Spencerfield boerderij. De boerderij afstammend uit de 16e eeuw is eigendom van een dranken bedrijf dat zeer uniek is in zijn soort, vanwege zijn iconische en zeer uitzonderlijke producten.

Opgericht door voormalig marketing directeur Glen Morangie, en whisky liefhebber Alex Nicol is Spencerfield er trots op een waar familie bedrijf te zijn. Een zaak die wordt gerund door Alex en zijn vrouw Jane die vol vertrouwen en passie zich helemaal geven om van dit bedrijf een succes te maken.

Hun producten die voor hun bekendheid verzorgden, werden in 1970 ontwikkeld, met de bedoeling perfecte ’’toen nog whisky’s’’ te maken. Later kwam de Pig’s Nose op de markt, een whisky die voor overname van kwaliteit en macht zorgde. Recentelijk kwamen ze met de Edinburgh Gin’s met als doel moderne Gin’s die geschikt zijn voor alles en iedereen te consumeren. 

Deze drie Gin’s vullen elkaar aan, maar zijn individueel ook sterk. Met florale, citers, zoete en ook kruidige smaken is het plaatje compleet. Probeer ze allemaal uit en geniet van de sensuele smaken en exotische vruchten melanges.

Meer informatie
Merk Edinburgh
Land Schotland
Inhoud 50 cl
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 20
Soort gin Bloemen Gin, Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Edinburgh Raspberry Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.