Mombasa Colonel's Reserve

€ 45,95

Direct leverbaar !

Mombasa Club Colonel's Reserve is een special edition Gin die vele eeuwen geleden zijn oorsprong vond. Deze Colonel's Reserve zit in een witte fles met een hoger alcohol percentage van 43.5%aroma’s verwijzen naar de exotische engelwortel, cassiaschors en korianderzaad in combinatie met een aantal andere veel voorkomende aroma’s, zoals kruidnagel en komijn. Al deze smaken worden in de keel waargenomen en gecombineerd met de overheerlijke Jeneverbes die de drank maakt tot wat hij daad werkelijk is, een legendarische super Gin.

Net als bij de Monkey 47 die ook van het hoogste niveau is net als deze Mombasa Club Gin zal je gehemelte genieten van een zoet en harmonieus geheel dat zowel fris als super elegant is. Het is misschien een beetje aan de kruidige kant ,wat de meeste mensen verleid maar anijs en citrus tinten voegen iets extra’s toe waardoor het eind resultaat er wel mag zijn. Het totaal pakket is onverwinnelijk geen Gin die kan tippen aan deze Mombasa Club Gin.  De afdronk kan omschreven worden als een langgerekte bitterheid die alle zintuigen prikkelt en doet verlangen naar meer.

Hoewel  je deze Gin perfect on the rocks kunt drinken kan je hem nog meer tot zijn recht brengen als je hem mixed met wat tonic gemer en limoen. Dit overheerlijke mengsel is voor velen een drankje dat rechtstreeks uit de hemel is gekomen.

Geschiedenis

De fles waarin deze gin zich bevindt, is de belichaming van de geschiedenis ervan. De Mombasa Club, die gebaseerd is op een recept van 1888, werd exclusief gedistilleerd voor de toenmalige Britse kolonie Kenia. Vandaag de dag wordt deze drank gemaakt met zorgvuldig geselecteerde aromatische kruiden en planten zodoende het exclusieve recept en authentieke smaak nieuw leven in te blazen. Ondanks de bruine tinten van de fles waarin de Mombasa zich bevindt, is de inhoud ervan als schoon, helder en duidelijk te omschrijven. 

Meer informatie
Merk Mombasa
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 44 %
Land Verenigd Koninkrijk
Soort gin Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mombasa Colonel's Reserve
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.