Mombasa Club London Dry

70 cl

Mombasa Club London Dry

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 31,95

Special Price € 29,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 42 %
Merk Mombasa
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Mombasa Club aroma’s verwijzen naar de exotische engelwortel, cassiaschors en korianderzaad in combinatie met een aantal andere veel voorkomende aroma’s, zoals kruidnagel en komijn. Al deze smaken worden in de keel waargenomen en gecombineerd met de overheerlijke Jeneverbes die de drank maakt tot wat hij daad werkelijk is, een legendarische super Gin.

Net als Bij de Monkey 47 die ook van het hoogste niveau is net als deze Mombasa Club Gin zal je gehemelte genieten van een zoet en harmonieus geheel dat zowel fris als super elegant is. Het is misschien een beetje aan de kruidige kant ,wat de meeste mensen verleid maar anijs en citrus tinten voegen iets extra’s toe waardoor het eind resultaat er wel mag zijn. Het totaal pakket is onverwinnelijk. Er is geen Gin die kan tippen aan deze Mombasa Club Gin.  De afdronk kan omschreven worden als een langgerekte bitterheid die alle zintuigen prikkelt en doet verlangen naar meer.

Hoewel  je deze Gin perfect on the rocks kunt drinken kan je hem nog meer tot zijn recht brengen als je hem mixed met wat tonic gemer en limoen. Dit overheerlijke mengsel is voor velen een drankje dat rechtstreeks uit de hemel is gekomen.

Geschiedenis

De fles waarin deze gin zich in bevindt, is de belichaming van de geschiedenis ervan. De Mombasa Club, die gebaseerd is op een recept van 1888, werd exclusief gedistilleerd voor de toenmalige Britse kolonie Kenia. Vandaag de dag wordt deze drank gemaakt met zorgvuldig geselecteerde aromatische kruiden en planten zodoende het exclusieve recept en authentieke smaak nieuw leven in te blazen. Ondanks de bruine tinten van de fles waarin de Mombasa zich bevindt, is de inhoud ervan als schoon, helder en duidelijk te omschrijven.