Crater lake gin

70 cl

Crater lake gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,95
  • Vanaf 2 voor € 35,95 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 48 %
Merk Crater Lake
Herkomst Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Crater Lake Gin is een terugkeer naar de roots van de Amerikaanse gin. Op 95 proof en de jeneverbes is geïnfundeerd na distillatie. Het is een moderne interpretatie van de verbinding jenevers die zo gewoon waren in Amerika een eeuw geleden. Pure Cascade Mountain water en jeneverbessen geplukt van bomen die groeien in het wild in de Centraal Oregon hoge woestijn - waarvan sommige meer dan 1000 jaar oud - geven ons gin een schone, scherpe smaak die niet wordt vertroebeld door een reeks van concurrerende plantaardige ingrediënten. Dit is een jenever voor de gouden eeuw van de cocktail.