Jodhpur Reserve London Dry Gin

50 cl

Jodhpur Reserve London Dry Gin

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Citrus Gin, Kruidige Gin
Alcohol % 43 %
Merk Jodhpur
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Jodhpur Reserve Gin is een premium gin gedistilleerd met de traditionele London Dry Gin methode. Deze gin is een uitzonderlijke kwaliteit geweekt met vanille en cacao. De smaak is mild en romig met lichte tonen van karamel. De Jodhpur Reserve Gin heeft 2 jaar in eiken brandy vaten gerijpt en is gemacereerd met vanille en geroosterde cacao. Naast dit feit bevat ook deze Premium Gin een gebalanceerde maar vooral ook goede prijs/kwaliteit verhouding.

Net als Biercée Gin is Jodhpur  een van de weinige die cacao elementen in zich bevat. Wat heel geliefd is bij de ervaren drinker. Jammer is wel dat Jodhpur Gin zelf dit niet bevat maar de reserve is natuurlijk een premium wat toch iets beter is dan de standaar variant van Jodhpur. En ook net als zijn broertje is het van belang 1724 Tonic er bij te mixen. Dit is volgens velen de best bij elkaar passende G&T. Cocktails en G&T zijn vanzelf sprekend zodra je een fles van perfect gebalanceerde Jodhpur in handen hebt!