Greenall's London Dry Gin

70 cl

Greenall's London Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 37 %
Merk Greenalls
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Greenall's Gin is meer dan een traditionele London Dry Gin. Greenall's Original London Dry Gin is vakkundig gedistilleerd met behulp van een mix van de beste plantaardige producten uit de hele wereld. Perfect evenwicht tussen zoet en bitter, zult u de smaken van de jeneverbes, koriander, engelwortel en citroen onder andere proeven.

Het is de Original London Dry Gin die in de oudste jeneverstokerij in het Verenigd Koninkrijk word gemaakt sinds 1761. Al meer dan 250 jaar, wordt Greenall's Original London Dry Gin gedistilleerd in Warrington en word ervan genoten over de hele wereld. Vervaardigd in de oudste distilleerderij in het Verenigd Koninkrijk, Greenall is een klassieke London Dry Gin, om van te genieten bij regen of zonneschijn. Ook heerlijk van dezelfde distilleerderij een wat zachtere gin of een wat kruidigere gin. Beiden de moeite waard om te proberen!