Haswell London Dry Gin

Waardering:
80% of 100
€ 19,95

Direct leverbaar !

Haswell London Dry Gin is vernoemd naar zijn eigenaar en ontwikkelaar Julian Haswell. Deze citrus London Dry Gin zit een mooie mat transparante fles. Met 3 hoofd ingrediënten als Jeneverbessen, Angelica wortel en koriander heb je volgens Julian Haswell een goede basis voor een London Dry Gin. Om nu een citrus variant er van te maken is er simpelweg een aantal ingrediënten aan toegevoegd.

Boonkruiden, limoen schil, Grains of Paradise( Afrikaanse pittige bessen), bitter sinaasappel schil, Sinaasappel schil, zoethout. Deze flamboyante combinatie geeft je een heerlijke frisse citrus smaak met een spicy bite. Net als bij de Monkey 47 is de nasmaak wat peperig.

Geschiedenis

Volgens ontwikkelaar en eigenaar van Haswell London Distilled Dry Gin, Julian Haswell zijn er drie cruciale ingrediënten voor het maken van Haswell London Dry Gin. Ten eerste de Jeneverbes, daarnaast de Anglica wortel en als laatste koriander.

Van af dit punt waar je deze drie ingrediënten als basis gebruikt, is er geprobeerd een schaamteloze citrus draai aan te geven met zoete en bittere sinaasappels en een hint Limoen. In deze citrus smaak staat die van de sinaasappel centraal.

Julian Haswell heeft altijd al een London Dry Gin willen maken die puur goed te doen was, daarnaast zou het een bonus zijn als Haswell Gin goed te doen is met Tonic. Toch is hij zelf van mening dat dit hem gelukt is, het maken van een heerlijke Gin die ook met Tonic nog lekker smaakt.

 

 

Meer informatie
Merk Haswell
Inhoud 70 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 47
Soort gin Citrus Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Haswell London Dry Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.