Haswell London Dry Gin

70 cl

Haswell London Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 47 %
Merk Haswell
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Haswell London Dry Gin is vernoemd naar zijn eigenaar en ontwikkelaar Julian Haswell. Deze citrus London Dry Gin zit een mooie mat transparante fles. Met 3 hoofd ingrediënten als Jeneverbessen, Angelica wortel en koriander heb je volgens Julian Haswell een goede basis voor een London Dry Gin. Om nu een citrus variant er van te maken is er simpelweg een aantal ingrediënten aan toegevoegd.

Boonkruiden, limoen schil, Grains of Paradise( Afrikaanse pittige bessen), bitter sinaasappel schil, Sinaasappel schil, zoethout. Deze flamboyante combinatie geeft je een heerlijke frisse citrus smaak met een spicy bite. Net als bij de Monkey 47 is de nasmaak wat peperig.

Deze Gin is vooral in Spanje heel populair. Spanjaarden houden wel van frisse citrus smaken in hun warme zomers. Er wordt daar meer Gin gedronken met een citrus smaak, denk maar aan 7d Essential en Gin Mare.

Geschiedenis

Volgens ontwikkelaar en eigenaar van Haswell London Distilled Dry Gin, Julian Haswell zijn er drie cruciale ingrediënten voor het maken van Haswell London Dry Gin. Ten eerste de Jeneverbes, daarnaast de Anglica wortel en als laatste koriander.

Van af dit punt waar je deze drie ingrediënten als basis gebruikt, is er geprobeerd een schaamteloze citrus draai aan te geven met zoete en bittere sinaasappels en een hint Limoen. In deze citrus smaak staat die van de sinaasappel centraal.

Julian Haswell heeft altijd al een London Dry Gin willen maken die puur goed te doen was, daarnaast zou het een bonus zijn als Haswell Gin goed te doen is met Tonic. Toch is hij zelf van mening dat dit hem gelukt is, het maken van een heerlijke Gin die ook met Tonic nog lekker smaakt.