El Dorado 25 years

70 cl

El Dorado 25 years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 525,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Kant
Inhoud 70 cl
Leeftijd 25
Alcohol % 43 %
Soort Bruine Rum
Merk El Dorado
Herkomst Guyana
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een heel bijzondere vrijlating uit de Guyana's rum collectie van El Dorado - de 1986 vintage 25 jaar oude Demerara rum. Een mix van rum in 2011 gekozen door wijlen George Robinson, meester blender, die vervolgens werd geplaatst in huwen vaten tot 2013. Dit is niet een jaarlijkse vintage vrijlating - de 25-jarige wordt alleen geproduceerd als El Dorado's suikerriet oogst een van de hoogste voldoende kwaliteit is om daarna te verlenen voor het langdurig verouderingsproces.