El Dorado 5 Year

70 cl

El Dorado 5 Year

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 5
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk El Dorado
Herkomst Guyana
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

El Dorado 5 Year is een bruine rum gedistilleerd uit gegiste melasse. De rum wordt geproduceerd door Demerara Distilleries Ltd, meester stokers sinds 1670. De Eldorado wordt 5 jaar in eiken vaten met de hand gemend om de uiteindelijke smaak van de mooiste rum te bereiken. Daarom is er geen enkele andere producent die de rum kan repliceren. Deze amber kleurige rum heeft een levendige binnenkomst dat leidt tot een smaak van fruit, karamel en kokos. In de nasmaak proeft u een zachte vanille getinte gloed. De Eldorado 5 Year kunt u zowel puur als met ijs drinken.
De medailles die de rum heeft gewonnen laat blijken dat het een rum van de bovenste plank is. In 2007 won het zilver op Ministerie van Rum Tasting Competition. En de 2 jaar die daar op volgde won het tot twee keer aan toe goud.