Sale

Direct leverbaar!

Beschrijving

El Dorado 15 Year is een wereldwijd geliefde rum die bekend staat om zijn volle en rijke palet die barst van de tropische smaken en kruidige tonen, zowel op de neus als op het palet. Beschreven als een aantrekkelijke, rijke koper tint. Een complexe neus van banketbakker suiker, bananen en cederhout. Een zijdezachte binnenkomst leidt tot een matig full-bodied gehemelte van levendige, maar toch verfijnd droge caramel en gedroogde tropische fruitsmaken geschoord door warme alcohol en eiken kruiden. Dit premium product is een mix van speciaal geselecteerde oude rum. Sommigen zijn zelfs 25 jaar oud en zijn gerijpt in eiken vaten.

De excellentie van de productie werd in 1998 beloond  toen de Eldorado 15 Year op het International Wine and Spirit Competition in Londen werd uitgeroepen tot  de ‘Best Rum Worldwide’. In de jaren 1999, 2000 en 2001 werd het opnieuw tot beste rum van de wereld uitgeroepen. De gouden medailles die zijn gewonnen, zeggen genoeg over deze rum.

Meer informatie

Locatie
C-07-10-04
Merk
El Dorado
Land
Guyana
Leeftijd in jaren
15
Inhoud
70 cl
Locatie
C-07-10-04
Merk
El Dorado
Land
Guyana
Leeftijd in jaren
15
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.50
Alcoholpercentage
40
EAN:
8715151150734
Verkrijgbaarheid
Doorlopend
Houdbaarheid na openen
1 Jaar
Type rum
Bruine Rum

Reviews

“Top Rum, erg smooth”
Helemaal top, puur genieten, ook goed om mojito me af te toppen
- Ramin
“Zalige rum! Echte aanrader!”
Een van de weinige rums die lekker is recht uit de fles. Zacht, smaakvol, geen vervelende bijsmaken... echte 100% kwaliteitsrum.
Iets beter als de 12yo El Dorado maar als je deze te duur vind is de 12yo zeker een aanrader. de 15 yo is iets voller van smaak en blijft langer in de mond.
- Jan
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.