Delirium Nocturnum

33 cl

Delirium Nocturnum

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,89
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,75 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Huyge
Type Bier Overig
Alcohol % 9,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Delirium Nocturnum is donker bruinrood van kleur met een compacte witgele, stabiele en wand klevende schuimkraag. De rijke aroma’s hebben geuren van karamel, mokka en pure chocolade. Ook merk je de kruiden zoals drop en koriander terug komen in het bier. Nocturnum wordt gebrouwen door Brouwerij Huyghe in het Oost-Vlaamse Melle.

Geschiedenis

Brouwerij Huyghe is een grote familiebrouwerij in de Oost-Vlaamse gemeente Melle. In de brouwerij is al activiteit sinds 1654 maar de huidige brouwerij werd in 1906 door Leon Huyghe opgericht. De brouwerij was lang bekend als brouwer van het Golden Kenia pils en hierdoor kregen ze veel populariteit. Er werd tot 1980 veel geleverd aan cafés rond Gent. Anita Huyghe en Jean de Laet, de derde generatie bedrijfsleiders, gingen zich meer richten op het maken van zware blonde bieren van hoge gisting. Het grootste merk van de brouwerij is Delirium Tremens en zorgt voor het grootste deel van de omzet.