Ciney Brune

25 cl

Ciney Brune

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,49
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,39 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 25 cl
Land Belgie
Brouwerij Alken-Maes
Type Bier Abdij, Bruin / Dubbel
Alcohol % 7,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ciney Brune is een bier van hoge gisting. Het donkerbruine bier heeft rode tinten en de afdronk is volmondig en zacht. De zachte en fijne bitterheid word goed afgemaakt door de fruitige smaak. Het beste te drinken uit het Ciney bierglas! Dit is de bruine variant van de Ciney blond, welke ook zeker het proberen waard is.

Geschiedenis

In 1978 werd de allereerste getapt in Wallonië onder de naam Cuvée de Ciney Brune en 2 jaar later werd deze blonde variant op de markt gebracht. In het midden van de jaren tachtig word de naam van het bier verandert en heet ‘Ciney’.