Budels Malty Dark 0,0%

33 cl

Budels Malty Dark 0,0%

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,79
Excl. € 0,10 statiegeld
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Budels
Type Bier Alcoholvrij-arm, Bruin / Dubbel
Alcohol % 0,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Budels Malty Dark 0,0% is een heerlijk alcoholvrij bier van de Budels Brouwerij die nog eens biologisch is ook! Door het gebruik van speciaal gerstemout heeft dit bier een donker kleur gekregen, hierdoor is de smaak ook verrassend vol voor een alcoholvrij bier, dit is zeker een bier die het ontdekken waard is!

Geschiedenis:

De in 1870 opgerichte brouwerij wordt vandaag de dag nog steeds gerund door de familie zelf, de vierde generatie alweer! Ondertussen worden er al 18 verschillende bieren gebrouwen, hier zitten 9 biologische bieren tussen!