Maisel's Weisse Alcoholvrij

50 cl

Maisel's Weisse Alcoholvrij

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,39
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Land Duitsland
Brouwerij Gebr. Meisel KG
Type Bier Alcoholvrij-arm, Wit / Weiss
Alcohol % 0,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Meisel's Weisse Alcoholvrij is misschien niet het bekendste maar toch wel het lekkerste Duitse bier. Het is een fris witbier met 0,5% alcohol gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vitaminerijk en isotoon en 40% minder calorieën dan zijn soort genoten. Tijdens het brouw proces hebben de brouwers langzaam de alcohol uit het bier gehaald waardoor zijn karakteristieke smaken behouden blijven. Door dat dit bier isotoon houdend is, is dit bier zeer geschikt voor na het sporten maar ook voor niet-sporters die een heerlijk wit bier zoeken voor bij de borrel is dite een geschikt bier!