NIEUW, Gouden Carolus Indulgence, nu bij Drankgigant.nl!


De Gouden Carolus Indulgence Funken is de 6de editie van de serie van het bekende biermerk. Dit amber kleurige bier is een Duits Rauchbier (gerookt bier). Tijdens het brouwproces is een deel van het mout vervangen door gerookt mout. Dit geeft een pittige hopsmaak met invloeden van sterke kruiden. Het bier heeft een alcoholpercentage van 8%.

Sinds 2015 wordt er jaarlijks een Gouden Carolus Indulgence op de markt gebracht. Het woord indulgence, betekent vermaak, genot en verwennerij. Elk jaar probeert dit bier u dat gevoel te geven en dat is ook dit jaar weer gelukt. Wilt u het zelf ontdekken? Dat kan! Koop de 2020 variant bij Drankgigant.nl

De bieren die in de voorgaande jaren van de Gouden Carolus Indulgence waren uitgegeven:

  1. 2015: Gouden Carolus Indulgence Whisky Infused! Een bruin bier gemaakt met de Gouden Carolus single malt whisky voor een unieke smaak. Deze is zo ontzettend populair dat hij is opgenomen in het vaste assortiment.
  2. 2016: Gouden Carolus Indulgence  Cuvée Sauvage! Een blond bier dat werd versneden met 2 en 3 jaar oude lambiek, wat het een fruitig en frisse smaak geven. 
  3. 2017: Gouden Carolus Indulgence Botanik! Een blond bier dat gebrouwen werd met gerst en tarwe met veel verschillende smaken van fruit en florale tinten.
  4. 2018: Gouden Carolus Hopscure! Ontwikkeld ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de Hopsinjoor!
  5. 2019: Gouden Carolus Mbingu Gold! Deze variant is geproduceerd in combinatie met Criollo cacao uit Tanzania. Het bier kent heerlijke tonen van chocolade, bessen en geroosterde noten. 

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.