Graham's Reserve Six Grapes

€ 15,99

Direct leverbaar !

Graham's Reserve Six Grapes is een speciale Potugese port met prachtige volle kleur. Zijn stevige body en volle smaken van pruim en kers geeft een werkelijke smaak explosie en is uitermate geschikt bij kaas, chocolade en choclade deserts.

Geschiedenis
Al bijna tweehonderd jaar is de W&J Graham’s een onafhankelijk familiebedrijf dat bekend staat om het produceren van de beste Port wijnen. Het portbedrijf is in 1820 opgericht door de broers William en John Graham. Zij zaten voor die tijd in de textielhandel. Graham’s is sinds 1890 een van de eerste Port bedrijven om te investeren in zijn eigen wijngarden in Portugal.
In 1970 werd het bedrijf gekocht aan de familie Symington.De nog jonge Andrew James Symington verliet de textielhandel en kwam in 1882 naar Porto om te trouwen met Beatrice Atkinson. Beatrice is een afstammeling van John Atkinson die daar al sinds 1814 woonde en hij was portproducent. Zo rolde Andrew James Symington in de portproductie en tot op heden is het bedrijf al 350 jaar (13 generaties) van de familie Symingtons.

 

Meer informatie
Merk Graham's
Inhoud 75 cl
Alcoholpercentage 20 %
Land Frankrijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Graham's Reserve Six Grapes
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.