Wilderen Graan Jenever

70 cl

Wilderen Graan Jenever

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
  • Vanaf 6 voor € 18,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Land België
Merk Wilderen Stokerij
Soort / Type Jonge Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wilderen Graan Jenever is een zachte graanjenever die menig liefhebber doet bekoren. De jeneverbes en een geheim aantal kruiden zijn prettig aanwezig in de heerlijke aroma en smaak van deze Jenever. Puur natuur, mooi helder en een iets lager alcohol percentage dan normaal bij graan jenever maken het een heerlijk toegankelijke Jenever.

Geschiedenis Brouwerij Wilderen

Brouwerij Wilderen is begonnen met brouwen van bieren in het jaar 1642. Met hout van bomen werd er een vakwerkhoeve gebouwd en de muren werden gemaakt van grond. Wat vroeger een brouwerij was, is nu een moderne brouwerij. Bij de renovatie van de oude brouwerij zijn de voorgevels volledig gestut en gerenoveerd. Tegenwoordig maken zij ook sterke dranken als Whisky, Gin en Jenever