Wilderen Wiggle Red Fruits

70 cl

Wilderen Wiggle Red Fruits

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 18 %
Smaak Rood fruit
Kleur Rood
Land België
Merk Wilderen Stokerij
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wilderen Wiggle Red Fruits is een mooie rode likeur van de Wilderen stokerij. Gemaakt met hun eigen distillaat op basis van fruit sap en rood fruit. Deze likeur is een niet alleen lekker om hem met een blokje ijs te drinken maar ook in een zomerse cocktail is hij zeker de moeite waard.

Mixed with Cava/Prosecco

  • Neem 8cl Wiggle Red en voeg 3/4 ijsblokjes toe.
  • Gebruik een mooi hoog Coppaglas of Bourgogneglas op voet.
  • Vul verder af met Cava/Prosecco.
  • Decoreer met bevroren rode vruchtenmix en bijvoorbeeld een trosje rode bessen.

 

Geschiedenis Brouwerij Wilderen

Brouwerij Wilderen is begonnen met brouwen van bieren in het jaar 1642. Met hout van bomen werd er een vakwerkhoeve gebouwd en de muren werden gemaakt van grond. Wat vroeger een brouwerij was, is nu een moderne brouwerij. Bij de renovatie van de oude brouwerij zijn de voorgevels volledig gestut en gerenoveerd. Tegenwoordig maken zij ook sterke dranken als Whisky, Gin en Jenever