Niepoort Tawny Port

75 cl

Niepoort Tawny Port

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Port Soort Tawny
Alcohol % 20 %
Land Portugal
Merk Niepoort
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Niepoort Tawny Port is een jonge evenwichtige port die nog enkele jaren te bewaren is, ondanks dat zal hij niet beter worden omdat hij niet verder rijpt op de fles. De Niepoort Tawny heeft voor 3,5 jaar mogen rijpen in eiken vaten waardoor hij een heerlijke smaak heeft gekregen, een mooie heldere kleur en zachte en zoete tannines.

Tawny Port

Tawny Port wordt verkregen uit veel verschillende wijnen die uit uiteenlopende perioden zijn gerijpt op houden vaten. De kleur van de wijn veranderd na verloop van jaren,