Rémy Martin Louis XIII

70 cl

Rémy Martin Louis XIII

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.195,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Overige
Land Frankrijk
Merk Remy Martin
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het toppunt van verfijning, dat is de Rémy Martin Louis XIII. Geliefd en gedronken in de meest exclusieve gezelschappen van de politiek, modewereld en kunstenaars. Om maar enkele namen te noemen, Christian Dior, Sir Elton John maar ook Queen Elisabeth II en Winston Churchill.

Deze Rémy Martin Louis XIII wordt gemaakt van druiven die uitsluitend afkomstig zijn van de Grande Champagne regio, dit garandeert een unieke, en exclusieve kwaliteit. De blend is van eaux-de-vie, sommige ouder dan een eeuw, en wordt gerijpt in zogenaamde `tiercons`, vaten die eeuwen oud zijn.

Rémy Martin Louis XIII is een cognac die minimaal 40 jaar, tot wel 100 jaar, oud is met een gemiddelde leeftijd van vijftig jaar.

Film: