Metaxa Private Reserve

70 cl

Metaxa Private Reserve

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Griekenland
Merk Metaxa
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zeer unieke meer dan 30 jaar oude Brandy van de allerbeste kwaliteit, deze Griekse topper is uniek in zijn soort en heet volluit "Private Reserve 1888" Deze prachtige Karaffe met prachtige grote stop en luxe rode box is een opvallende verschijning en heeft een unieke leeftijd van meer dan 30 jaar. Gemaakt van de beste Griekse druiven en rijping op volle oude eiken vaten geeft de zeer donkere bijna bruine kleur. 

Deze Private Reserve is beperkt verkrijgbaar en gekenmerkt als één van de aller beste metaxa's in zijn soort. Volle hout tonen en bijsmaken van volle druiven uit Samos en Lemnos geven de Brandy de uiteindelijke smaak.