Metaxa Grande 12 Ster

70 cl

Metaxa Grande 12 Ster

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd 12
Merk Metaxa
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Prachtige 12 stars uitgave van de unieke Metaxa. een prachtige box met unieke zeldzame drank dat in Nederland nauwelijks meer te krijgen is ! 

De volle donkere kleur die bijna bruin is geeft aan dat het smaak pallet en de volle eiken tonen overgenomen zijn door deze drank. Door de langdurige rijping in eiken vaten én de speciaal geselecteerde druiven die hiervoor gebruikt zijn maken deze brandy zeer speciaal.