Ish Red Gin

70 cl

Ish Red Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 30,90
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 41 %
Merk Ish
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ish Red Gin, de gladde zuivere smaak is het gevolg van een superieure plantaardige kwaliteit gebruikt bij de destillatie. Hij is elegant op de neus en goed gestructureerd in de mond met zoete citrus.

Neus: Intense jeneverbes, afgerond door aardse koriander met een vleugje citrus.
Smaak: Een eerste zoetheid van de sinaasappel, gevolgd door een complexe harmonie van smaken.

Ish is met een klein beetje fanasie een afrodisiac. Dit kun je ook zien op hun officiele site. Deze Gin heeft te maken met liefde en speelt hier op in. Los van dat is deze Gin heerlijk op zichzelf of in de mix met tonic. Er is ook van Ish een limed variant uitgekomen met heerlijke citrus smaken en aroma’s. Het broertje is te vergelijken met de Limed versie van Lubuski. De Ish is een kwalitatief goede London Dry Gin, die in de buurt komt van een Premium Gin.