Het is weer tijd voor Vaderdag! Vier het Samen met Drankgigant!


Tja, het wel algemeen bekend dat het voor vaders vaak lastiger is om een cadeautje te vinden. En dan willen we als snel naar een fles drank grijpen. Een biertje, een heerlijke whisky. Maar hier bij Drankgigant zien we dat niet als een slecht iets! Omarm het, en genieten maar!

We willen je vader natuurlijk geen midlife crisis aan praten, maar het valt niet te ontkennen dat de Motor & Sidecar Scotch Whisky een geweldig cadeau zou maken! Niet alleen heb je een heerlijke whisky in huis, maar hij komt ook nog eens in een speciale fles met een houten frame in de vorm van een motor met zijspan! Dat staat nog eens leuk in het thuiskantoor!

Een biertje gaat er altijd wel in. En dus perfect voor vaders de Steenberge Papa Quadrupel. Een robuust biertje met een sterk karakter en gevuld met de heerlijke tonen van koffie, gebrande mout en een sterke vleug van chocolade! Past perfect voor de wat ruwere vaders.

Stel je liever zelf een bier pakketje samen, ja dat kan natuurlijk ook. We hebben verschillende manieren om deze leuk te verpakken, zoals deze houten bierkrat. Maar als je het iets persoonlijker wilt maken kan je ook altijd kiezen voor deze Best Dad Ever IJsemmer. Eigenlijke bedoeld voor champagne, maar zo omgetoverd tot een leuk Vaderdagscadeau gevuld met diverse biertje!

Sommige vaders houden meer van zoet. Dan zit je beter bij een leuk cadeaupakket van Merry's White Chocolate Irish Cream Liqueur wel goed. Een zachte Ierse whisky die gemengd is met room en zachte chocolade! Of je houdt er van om je vader een beetje te plagen dan kan je hem altijd Popsy Vanille-Karamel Slagroom Likeur Box geven. Even laten herinneren dat hij deels verantwoordelijk is dat jij en je broers en/of zussen op deze wereld zijn!

Of je nu een fles rum of whisky cadeau wilt doen. Wodka of cognac, maak het speciaal Vaderdag met deze leuke Fleszak Best Dad voor 1 Fles. Dat zal zonder meer duidelijk maken hoe belangrijk jouw vader voor je is!

Wij bij Drankgigant.nl wensen allen goeie vaders een hele fijne Vaderdag toe!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.