Copeland, een distilleerderij gewild door hun fans!


Een gewaagde uitspraak om te doen zou je misschien wel denken. Maar niks is minder waar. Copeland heeft namelijk zijn start te danken aan maar liefst 390 mensen die geloofde in het bestaan van Copeland en hebben elk tussen de vijftig en vijfhonderd pond gedoneerd aan hun Crowdfunding actie in 2016, om zo 30.000 pond samen te kunnen brengen.

Bijna drie jaar en bijna zeshonderd vierkante meter later en Copeland kon zijn start maken! En het ziet er naar uit dat het vertrouwen van hun fans goed geplaatst was gezien ze tegenwoordig nog steeds hun voet in de markt hebben zitten en constant met nieuwe uitbreiding aan hun assortiment komen.

Een uitgebreid assortiment aan gin, rum en whisky. Voor de gin liefhebber is er bijvoorbeeld de Copeland Irish Navy Strength Gin die zijn tijd voornamelijk heeft door mogen brengen op voormalig bourbon vaten en vervolgens een finish heeft verkregen op sherry vaten. Hij biedt bovenop de klassieke toon van jeneverbes ook nog eens tonen van karamel en scherpe toetsen van gember!

Copeland Merchant's Quay Blended Irish Whisky is een heerlijke complexe Ierse blend van verschillende whisky's die op diverse vaten hebben mogen rijpen. Eenmaal samengebracht heeft Copeland een zeer aangenaam zoet karakter. Vol met bourbon hints, zoete toffee appel, sinaasappel en heerlijk geroosterde eik!

Ook voor de rum liefhebbers kan je bij Copeland terecht. De Copeland Donaghadee Double Wood rum. Een heerlijk stevige run die op een mix van Franse Pinot Noir-wijn en Quarter Bourbon-vaten heeft mogen rijpen. Deze brengt een uiterst complex maar zalig karakter met zich mee.

Vind deze en nog meer van Copeland hier bij Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.