Ontdek exotische en bijzondere combinaties met de siropen van Monin!

100 jaar geleden, in 1912, richtte Georges Monin het bedrijf Monin op, en nog steeds is het een echt Frans familiebedrijf. In de loop der jaren heeft Monin een assortiment van 140 smaken opgebouwd, die worden geëxporteerd naar meer dan 140 landen. Het familiebedrijf heeft op moment een etablissement in Amerika, in Europa, en nog 1 in Azië.
Het in 1912 opgerichte bedrijf ging vanaf 1930 exporteren naar de rest van Europa en de Caribische eilanden. Paul Monin nam in 1945 het stokje over en ging zich vooral focussen op de productie van siropen. Door de helpende hand van Olivier Monin, die sinds 1993 president van het bedrijf is, kon Monin uitgroeien tot een echt internationaal product.


Zittend bij de openhaard kunt u optimaal genieten van een rustgevend moment met de Falernum Christmas Latté, een verrassende exotische latte. Alles dat u nodig hebt is

20 ml Falernum siroop van Monin,

1 shot espresso,

150 ml melk.

Doe de Falernum siroop van Monin in een latte-glas, schuim de melk op en doe deze bij de siroop. Doe als laatste de espresso bij het mengsel en u heeft een echte kerstkoffie!

Bekijk hier de siropen van Monin!

Bekijk hier de Falernum Siroop van Monin!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.