Alkemist Gin

70 cl

Alkemist Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Merk 10 Cane
Herkomst Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Alkemist Gin verwerft zijn persoonlijkheid van de invloed van de volle maan. De destillatie tijdens de volle maan heeft een intieme relatie met het mysterie rond zijn formule. Door dit speciale distillatie proces bij volle maan is het een unieke gin met een eigen persoonlijkheid vol met tinten van zeekraal, jeneverbes en muscat druif die onder het licht van de maan een ongeëvenaarde elixer maken.