Sale

Direct leverbaar!

Beschrijving

Traditional versie van de Zoladkowa serie, een uitgebreide serie met diverse soorten Poolse Vodka op niveau. Een bijzonder unieke Poolse Wodka met neutrale maar uiterst zachte smaak, deze wodka is 6 keer gedistilleerd en daardoor uniek ! Hij draag daarom ook de benaming "Czysta de Luxe" de luxery versie van Zoladkowa.

Zoladkkowa Gorzka word geproduceerd sinds 1950, gebotteld in een karakteristieke, eenvoudige fles.

De karakteristieke smaak van de wodka is het resultaat van de fusie en de voorbereiding van de juiste kruiden en gedroogde vruchten (maceratie van kruiden en vergrijzing). Het recept bevat onder andere: alsem, gentiaanwortel, kinabast, peper en wortelstok. Aroma nuttig en kruidnagel, kaneel en nootmuskaat. De karakteristieke kleur geeft extra karamel. Het alcoholgehalte van Wodka Gorzka was 40%. Sinds 2011, het alcoholgehalte was 38%, nu (sinds 2013) 36%.

 

Meer informatie

Locatie
C-09-04-03
Merk
Zoladkowa Gorzka
Land
Frankrijk
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.30
Locatie
C-09-04-03
Merk
Zoladkowa Gorzka
Land
Frankrijk
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
40
EAN:
5902573008344
Smaak
Neutraal

Reviews

“Heerlijke Poolse wodka”
Zoladkowa, de naam kan allen een Pool uitspreken, is een heerlijke en inderdaad zachte, sterker fluweel zachte, Poolse wodka. Zoals het Poolse karakter.

De wodka is goed te mixen is. Ook met fris zoals Fanta.

De wodka is moeilijk buiten Polen te krijgen. Toen ik deze wodka voor de eerste keer bij een Poolse vriendin proefde begreep ik dat. De Polen houden deze wodka liever voor zichzelf. Dat zegt genoeg over de smaak en de afdronk.

Bijkomend voordeel van deze wodka is dat wanneer je iets teveel op hebt, de volgende dag daar niets van merkt.

Advies: Houd de wodka uit de buurt van kinderen. Hij smaakt als limonade en drinkt als limonade. Jongeren vinden deze heerlijk.
- Oscar
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.