Xoriguer Gin

70 cl

Xoriguer Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin, Citrus Gin
Alcohol % 38 %
Merk Mahon
Herkomst Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Xoriguer is een Spaanse Gin met veel aantrekkelijke aroma’s en smaken die veel mensen naar zicht toe trekt. Net als vele Spaanse Gin ’s zoals bijvoorbeeld de 7d Essential en Gin Mare heeft deze Xoriguer een frisse citrus tintje. Alleen het verschil zit het hem in de heerlijke bloemenachtige smaak die Xoriguer nog bevat. Het is een top Gin die veel van de cultuur van Menorca vertelt. Niet alleen kun je het aan de uitstraling van de fles zien maar je proeft ook de Spaanse citrus smaken.

Vergeet niet dat ook deze Gin te mixen is met 7up of Tonic!

Geschiedenis

 Xoriguer Gin is een Cult-Gin van Mahon in Menorca, Xoriguer is een van de enige jenevers in de wereld naast Plymouth die een geografische aanduiding gemeen heeft, Gin de Menorca. Gin is gemaakt op Menorca sinds de tijd van de Britse bezetting in de 18e eeuw en Xoriguer Commando’s had een trouwe aanhang van  tevreden reizigers. Ongebruikelijk is dat Xoriguer Gin gemaakt is in hout gestookte pot- stills van gedistilleerde wijn in plaats van de meer gebruikelijke graan gebaseerde destillaat, en rustte in Amerikaanse Eiken vaten voor dat het gebotteld werd.