Weihenstephaner Kristal Weissbier

50 cl

Weihenstephaner Kristal Weissbier

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,79
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,69 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Land Duitsland
Brouwerij Weihenstephaner
Type Bier Wit / Weiss
Alcohol % 5,4 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een uniek Duits kristal weissbier die helemaal helder is, dit mooie weissbier met groene rand / dop is speciaal gefilterd en word dan ook niet als andere weissbieren die mistig of wit zijn standaard op de markt gebracht. Uiteraard blijft wel de inhoud en vorm van de fles !! De smaak blijft zacht en vol graan waardoor makkelijk te drinken, de zachte invloed van kruiden maakt een fijne body en rond het bier mooi af.