Van Wees Loyaal

70 cl

Van Wees Loyaal

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 42 %
Land Nederland
Merk Van Wees
Soort / Type Oude Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Van Wees Loyaal is een genever die tot stand is gekomen door 7 verschillende, zeer gevarieerde gedistilleerde moutwijnen samen te voegen tot 1 geheel. Door de speciale manier van stoken die Van Wees zich eigen heeft gemaakt heeft deze genever een zeer rijke smaak met intense aroma’s.

Een genever met een relatief hoog alcoholpercentage maar drinkt toch lekker zacht weg, een aanrader voor iedere whiskydrinker!