Troubadour Obscura

€ 2,09

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,10

Troubadour Obscura is van hoge gisting met een alcoholpercentage van 8,2% per volume. Erg lekker Belgisch bier die er donkerroodbruin uitziet, met een soort wolkachtige kraag. De aroma’s zijn werkelijk heerlijk, toetsen chocolade, koffie en vanille zijn erin terug te vinden. de smaak is uiterst krachtig met een sterk moutig karakter. Dit komt door de vier verschillende moutsoorten gecombineerd. De smaak zou je kunnen samenvatten als mild, uitgebalanceerd en een Belgisch tintje om het af te maken. De afdronk is net als de smaak erg mild en aangenaam.

Geschiedenis

Troubadours zijn jonge vrolijke mannen die eeuwen geleden de wereld overgingen om tradities, legendes en verhalen door te vertellen aan nieuwe generaties. Zij hebben ook de kunst van het brouwen over de wereld verspreid. Brouwerij The Musketeers willen ook tradities en hun manier van brouwen door geven van generatie op generatie, zo zijn ze op de naam Troubadours gekomen.

The Musketeers zijn opgericht door vier vrienden in het jaar 2000. Deze vier vrienden deelde de passie voor bier en brouwen. Ze gingen  samen werken en zo werd Troubadour ontwikkelt. Na een jaar kreeg Troubadour echt een naam op de Belgische biermarkt en is sinds een aantal jaar ook buiten België populair aan het worden.

Meer informatie
Land België
Inhoud 33 cl
Statiegeld € 0,10
Gewicht 0.8000
Alcoholpercentage in % 8.5
Brouwerij De Musketiers
Type bier Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Troubadour Obscura
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.