The wild Geese Untamed Irish Vodka

70 cl

The wild Geese Untamed Irish Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Merk The Wild Geese
Land Ierland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Untamed Irish Vodka geproduceerd door The wild Geese in Ierland waardoor het de eerste super premium wodka is die uit Ierland afkomstig is. Gemaakt met verse Ierse appels en premium graan, de basis van een uniek recept! De zorgvuldig geselecteerde Ierse appels getaald bij het graafschap Cork, potstills gedistilleerd in kleine oplagen met puur iers water waardoor hij een uitgesproken zachte smaak krijgt. Een natuurlijke zoetheid die zorgt voor een gladde wodka, ongeëvenaard door andere wodka.

Leuk om te weten:

De speciaal gemaakte fles met daarop verchroomde vleugels staan symbool voor de ongebroken ierse geest en het doel van de vrijheid voor iedereen.

Mix Tip: Vodka & Apple

  • 2 parts Untamed® Irish Vodka
  • 5 parts apple sap
  • Garneer met een schijfje appel