The Bitter Truth Pink gin

70 cl

The Bitter Truth Pink gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
  • Vanaf 6 voor € 34,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 40 %
Merk The Bitter Truth
Herkomst Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Pink Gin is een moderne gin door de make-over van de bittere waarheid. Het begint met een mediterrane boeket op de neus, met jeneverbes, citroenen en warme specerijen. Heerlijk rustig in de mond, waar jeneverbes nog steeds aan het roer is, maar het wordt ondersteund door een bemanning van verse gekruide smaken, zoals: zoethout, karwij en venkel die leidt tot een gladde whirlpool afwerking. De traditie van het mengen van jenever en bitters werd voor het eerst uitgevoerd door leden van de Koninklijke Marine om zeeziekte te genezen. Pink Gin is een heerlijke mix van traditioneel vervaardigde gin en aromatische bitters. Het is ontworpen om de moderne smaak met een zacht en vriendelijk mondgevoel en fijne complexe smaken te behagen. Het is het beste gebruikt op haar eigen, als Gin & Tonic of in uw favoriete Martini Cocktail.