Tanqueray London Dry Gin Klein

€ 11,95

Direct leverbaar !

Tanqueray London Dry Gin 35 cl heeft een heldere frisse smaak dankzij de ondertonen van Jeneverbessen Engelwortel en Korianderzaden. De Gin vooralsnog goed te mixen met Tonic en daarnaast zowel komkommer als citroen en/of limoen. Een aantal tonic zijn heerlijk bij deze Tanqueray Gin. Maar vooral de Fentimans tonic, de Fever Tree Tonic en de Schweppes premium Tonic zijn geweldig bij Tanqueray.

Tanqueray London Dry gin wordt gemaakt van puur graan alcohol, hiervoor wordt het beste van het beste graan gebruikt. Dit gepaard met Toscaanse kruiden die net als het graan allemaal met de hand geplukt worden. Als ze de juiste hoeveelheid ingrediënten hebben wordt het hele goedje 4 maal gedistilleerd.

Geschiedenis

Tanqueray Gin was oorspronkelijk gedistilleerd in 1830 door  Charles Tanqueray in het Bloomsbury District van London. Hun handels outlet, Edward & Charles Tanqueray & Co was gevestigd in de Vine Street te Londen rond het jaar 1838. Toen Charles Tanqueray overleed in het jaar 1868 was zijn zoon, Charles Waugh Tanqueray, bereid het bedrijf van zijn vader over te nemen nadat hij het geërfd had. Het bedrijf bleef doorgaan met bestaan en deed het redelijk goed tot dat de tweede wereld oorlog veel schade aanrichtte aan het bedrijf. Het enige bedrijf dat de bombardementen overleefde, staat nu bekend als Old Tom, is toen verhuist naar Cameron Bridge Scotland. En dat is het bedrijf dat tegenwoordig Tanqueray produceert met veel passie en inzet.

Meer informatie
Merk Tanqueray
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 35 cl
Gewicht 0.7000
Alcoholpercentage in % 43.1
Soort gin Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tanqueray London Dry Gin Klein
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.