Stroh 60%

€ 18,95

Direct leverbaar !

Stroh is een alcoholisch drankje afkomstig uit Oostenrijk maar is mateloos populair over de hele wereld! Drankgigant.nl biedt u de vier varianten aan: Stroh 38Stroh 60Stroh 80 en de Stroh Jagertee. De getallen staan voor het alcoholpercentage in de dranken.
Stroh heeft de smaak en geur van vanille, de eikenhout omdat het daarin gerijpt wordt en subtiele hints van sinaasappel met amandelen. De sterkere varianten worden voornamelijk gebruikt in cocktails of toegevoegd voor de smaak bij het koken.

 

Geschiedenis
Stroh, ook wel Stroh rum genoemd, werd in 1832 in Klagenfurt tot leven gebracht. De drank werd vernoemd naar zijn geestelijke vader Sebastian Stroh die het recept zelf had ontwikkeld. Stroh was een familiebedrijf en verdiende de reputatie dat zij nu hebben voor het eerst bij de Wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs. Het familiebedrijf werd bekroond met de Grande Médaille dÓr en terecht ook, want tot op het heden wordt Stroh in meer dan 30 landen verkocht. Het is Oostenrijks meest bekende en sterk alcoholische dranken merk. 

Meer informatie
Merk Stroh
Land Oostenrijk
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 60
Type rum Bruine Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stroh 60%
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.