Mini Flesjes

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inleiding

Een verzameling waar we trots op zijn, meer dan 750 kleine/mini flesjes drank uit voorraad leverbaar. De mini flesjes, ook wel bekend als miniaturen, die enkele centiliters inhoud hebben, meestal 2,4 of 5cl. Het zijn flesjes die bij uitstek perfect zijn om een keer te proberen, in plaats van een hele fles te kopen van enkele tientjes kan je voor een paar euro al een mini kopen. 

Mini flesjes zijn in de loop der tijd echte verzamelobjecten geworden waar hele communities en fora omheen zijn gebouwd. Voor veel beginnende verzamelaars zijn wij dan ook vaak het beginpunt van de collectie want er zijn maar weinig slijters die kunnen tippen aan ons gigantische assortiment. Wekelijks, zo niet dagelijks, breiden we het aantal flesjes uit dus hou deze pagina in de gaten!

Naast mini flesjes hebben we ook een groot assortiment van kleine flessen, hierbij moet u denken aan een inhoud van ongeveer 35cl. Het zijn flessen van meestal grote merken maar dan in een kleinere uitvoering dan de standaard 0,7l of volle liter. Kleine flessen zijn bijvoorbeeld perfect voor feestjes en partijen waarbij u niet wil blijven zitten met een hoop aangebroken flessen of wanneer u zoveel mogelijk soorten drank wil hebben zonder er de hoofdprijs er voor moeten te betalen.

Kijk gerust rond in ons assortiment van mini en kleine flesjes, als u een specifieke fles zoekt kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.