Schierker Feuerstein

70 cl

Schierker Feuerstein

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 35 %
Land Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Schierker Feuerstein Krauter-Halb-Bitter is een 100 jaar oude drank gemaakt door apotheker Willy Drube die tot de dag van vandaag verkocht wordt, deze drank is gemaakt met binnen en buitenlandse kruiden en wortels die worden geweekt in pure alcohol.

Het exacte mengsel is een goed bewaard geheim dat uitsluitend binnen de familie wordt doorgegeven van generatie op generatie. Deze drank wordt gemaakt in de Harz een gebied in Duitsland waar men ook de Feuersteinklippe vindt. Deze rotsformatie staat ook afgebeeld op het etiket van deze kruiden likeur.