Schermer's Jonge Jenever

€ 14,95

Direct leverbaar !

Deze prijswinnende Jonge Jenever is niet voor niets verkozen als beste Nederlandse Jonge Jenver is bereid met 10% moutwijn. Een mooie transparante Jenever met heerlijke aroma's van de jeneverbes vermengd met een vleugje gember. In de smaak komen de granen, tarwe en mout heerlijk naar voren en de afdronk is licht scherp.

Over Schermer & Zoon:

Schermer & zoon staat officieel te boek als distilateur en likeurstoker sinds 1782 maar zijn ook importeur van wijnen uit diverse landen allemaal vanaf de plek waar het ook ooit begon, in Hoorn.

Schermer is een van de oudste en laatste onafhankelijke distilleerderijen van Nederland. Met eeuwenoude, traditionele recepturen wordt in de distillerderij op authentieke wijze geproduceerd, maar natuurlijk wel naar moderne maatstaven!

Na 6 generaties Schermer, nam Paul Robert Blom samen met zijn vrouw Joke Blom-Wennink in 1982 het bedrijf over, waar Paul in 1965 in dienst was getreden.
Met de oorspronkelijke recepturen en de gevestigde naam, geniet Schermer regionaal en nationaal reeds grote bekendheid en faam.

 

 

Meer informatie
Merk Schermer & ZN
Inhoud 100 cl
Alcoholpercentage 35 %
Soort jenever Jonge Jenever
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schermer's Jonge Jenever
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.