Scheldebrouwerij Zeezuiper

33 cl

Scheldebrouwerij Zeezuiper

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,89
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,79 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Scheldebrouwerij
Type Bier Tripel
Alcohol % 8,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Zeezuiper is een goudblonde en moutige tripel. Het bier bevat velen uiteenlopende smaken die ervoor zorgen dat dit een unieke tripel is van hoge kwaliteit met smaken als fris, droog en licht zoet met tonen van koriander. De geur sluit uitermate goed aan op hetgene wat je van een tripel verwacht, geel fruit en uitgebalanceerd hopbitterheid. De naam Zeezuiper stamt af van het middeleeuwse moerassige natuurgebied dat Bergen op Zoom van drinkwater voorzag. Sinds 1994 wordt deze tripel gebrouwen door de Scheldebrouwerij BV. Dit bier is een goede dorstlesser met een inhoud van 33cl en een alcoholpercentage van 8% per volume.

geschiedenis

De Scheldebrouwerij is opgericht door een aantal hobbyisten. In 1994 verhuisde de brouwerij  van Bergen op Zoom naar ’s-Gravenpolder vanwege technische en financiële redenen. Pas de laatste paar jaren is het bedrijf aan het groeien onder de leiding van de broers Ooms. Na een paar jaar in ’s-Gravenpolder te hebben gezeten is de brouwerij verhuisd naar Meer in België.